Ηλεκτρονικές υπογραφές για να γυρίσουν τώρα οι συναδέλφισσες στη δουλειά

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΑΠΕΛΥΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ!

Η αντιλαϊκή κατρακύλα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει πάτο.

Απέλυσε συναδέλφισσες αναπληρώτριες που υπηρετούν στον Πειραιά και στη Βοιωτία και αντιμετωπίζουν σοβαρότατα πρόβληματα με την υγεία τους.

Πρόκειται για ενέργεια ανάλγητη, απάνθρωπη, βάρβαρη! Πρόκειται για αίσχος!

Το ποτήρι ξεχείλισε! Συνάδελφοι με βαριά νοσήματα (πχ καρκινοπαθείς) αναγκάζονται να μπουν στην τάξη ακόμα και την περίοδο που κάνουν χημειοθεραπεία γιατί δικαιούνται μόνο 15 μέρες άδεια, μωρομάνες με παιδί 2-3 μηνών καλούνται να βρεθούν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα χωρίς καμία στήριξη, συνάδελφοι παραιτούνται από τουριστικές περιοχές γιατί δεν έχουν κάνα διχίλιαρο στην τράπεζα για να πληρώσουν τα υπέρογκα νοίκια των πρώτων μηνών, χιλιάδες απολύθηκαν την τελευταία χρονιά και πλέον δεν δικαιούνται καν ταμείο ανεργίας.

Η απάντηση του υπουργού Γαβρόγλου απέναντι στην κατάσταση που βιώνουμε χυδαία. «Δε θα προσλάβουμε ούτε  έναν αναπληρωτή αν δεν είμαστε σίγουροι ότι χρειάζεται» και απειλεί με ΕΔΕ διευθυντές σχολείων που δηλώνουν δήθεν πλασματικά κενά. Με λίγα λόγια ο υπουργός ξεδιάντροπα υπονοεί  ότι μη πολυμιλάτε γιατί σας κάνουμε και χάρη που δουλεύετε.

 

Απαιτούμε να γυρίσουν εδώ και τώρα στη δουλειά οι συνάδελφοι!