ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ!

Απαιτούμε κανένας συνάδελφος που δούλεψε ως αναπληρωτής φέτος στην εκπαίδευση να μη μείνει έξω από το σχολείο.

Παρά τις μεγάλες υποσχέσεις της κυβέρνησης για δήθεν μόνιμους διορισμούς χιλιάδων εκπαιδευτικών και την άμεση κάλυψη των κενών από την αρχή της σχολικής χρονιάς, εκατοντάδες είναι τα σχολεία που θα ανοίξουν με κενά. Το πρόβλημα για τα παιδιά της λαϊκής οικογένειας θα είναι εκρηκτικό, αφού παρά τις αισιόδοξες εκτιμήσεις της κυβέρνησης, φαίνεται πως 5.000 κενά θα παραμείνουν έως το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Απαιτούμε το Υπουργείο να πάρει πίσω τις τροπολογίες για την Ειδική αγωγή, τα Νηπιαγωγεία και τα ΕΠΑΛ.

Τη φετινή χρονιά χιλιάδες συνάδελφοι κλήθηκαν να δηλώσουν περιοχές προτίμησης, χωρίς να γνωρίζουν τους πίνακες κατάταξης, μη μπορώντας ούτε στο ελάχιστο να προσδιορίσουν τη θέση τους στον πίνακα, μετά την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος προσμέτρησης της προϋπηρεσίας, τα σχολικά έτη 2010-2012. Οι μεγάλες ανακατατάξεις στους πίνακες αφαίρεσαν τη δυνατότητα από τους συναδέλφους να μπορούν να προβλέψουν σε ποια περιοχή μπορούν να βρεθούν

Απαιτούμε να υπάρξει δυνατότητα αιτήσεων τώρα που είναι γνωστοί οι πίνακες.

Να προσληφθούν όλοι οι αναπληρωτές σε μια φάση με βάση τα πραγματικά κενά από την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, έτσι ώστε να ξεκινήσει στοιχειωδώς η σχολική χρονιά.

 

Συνάδελφοι δίνουμε τη μάχη!

 

Διεκδικούμε μόνιμη και σταθερή δουλειά! Δουλειά με δικαιώματα!

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ