Κινητοποίηση της Πρωτοβουλίας Αναπληρωτών Ρόδου

Σήμερα, Τετάρτη 22/06/2016, ημέρα απόλυσης των συναδέλφων, η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών Ρόδου πραγματοποίησε κινητοποίηση-ενημέρωση στη Διεύθυνση Α/θμιας, με σύνθημα "Μόνιμη Δουλειά και Όχι Ανεργία, Καλύψτε τα Κενά σε Όλα τα Σχολεία". Οι αναπληρωτές ύψωσαν πανό στις εισόδους του κτιρίου, συγκέντρωσαν υπογραφές πάνω στο πλαίσιο των κοινών αιτημάτων τους , δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη στήριξη τους στην κεντρική κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 23/06/2016, στην Αθήνα. Στο τέλος της ημέρας, το πλαίσιο των αιτημάτων κατατέθηκε στον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου.

Στο καθιερωμένο, πια, ετήσιο ραντεβού των αναπληρωτών με την ανεργία και την αβεβαιότητα λέμε ένα μεγάλο "φτάνει πια"! Όχι άλλη μιζέρια, όχι άλλη στενοχώρια. θα είμαστε εκεί και την ημέρα που απολύονται οι συνάδελφοι της Β/θμιας Εκπαίδευσης στο τέλος του μήνα. Συνεχίζουμε τη συλλογή υπογραφών. Στην ολομέτωπη επίθεση που δέχονται τα εργασιακά μας δικαιώματα και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας εμείς απαντάμε με αγώνα διαρκείας! Διεκδικούμε:

  • Εξασφάλιση των απαραίτητων κονδυλίων απ' τον προυπολογισμό ώστε να καλυφθούν από την 1η Σεπτέμβρη τα 27.000 βεβαιωμένα κενά.
  • Όλοι οι αναπληρωτές που εργάσθηκαν φέτος να επαναπροσληφθούν σε μια μόνο φάση από 1η Σεπτέμβρη ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν τα σχολεία.
  • Ένταξη στο ταμείο ανεργίας όλων των αναπληρωτών χωρίς όρους και προυποθέσεις.
  • Καμια μείωση μισθού συναδέλφου. Ακώλυτη μισθολογική εξέλιξη, αναγώριση όλης της προυπηρεσίας και των επιστημονικών προσόντων.
  • Πλήρη δικαιώματα για τους αναπληρωτές σε περίπτωση ασθενείας, αναγνώριση όλοκληρης της προυπηρεσίας για όλη τη διάρκεια της αναρρωτικής άδειας
  • Εξασφάλιση άδειας ανατροφής τέκνου σε όλους τους αναπληρωτές.

 

ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!