Μαζική κινητοποίηση και σήμερα Πέμπτη 21/4 στο Υπ. Παιδείας

Μαζική κινητοποίηση πραγματοποίησαν και σήμερα Πέμπτη 21 Απρίλη αναπληρωτές και μόνιμοι εκπαιδευτικοί στο Υπουργείο Παιδείας με τη συμμετοχή σωματείων α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης, της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής και της Πρωτοβουλίας αναπληρωτών.

Οι εκπαιδευτικοί απαίτησαν να παρθούν πίσω οι διατάξεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που καταδικάζουν χιλιάδες συναδέλφους μας αναπληρωτές στην ανεργία, καταργώντας την προϋπηρεσία, που συνεχίζει την πολιτική της αδιοριστίας όπως ακριβώς και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Διεκδίκησαν να γίνουν μαζικοί και μόνιμοι διορισμοί έτσι ώστε να καλυφθούν όλα τα κενά που υπάρχουν σήμερα στα σχολεία και κάλεσαν τους εκπαιδευτικούς απέναντι στη συνολική επίθεση που δεχόμαστε να κλιμακώσουν τον αγώνα και και να συμμετέχουν μαζικά στη 48ωρη απεργία όταν θα έρθει για ψήφιση στη Βουλή το νέο αντιλαϊκό πακέτο μέτρων.

Στη συγκέντρωση κααταγγέλθηκε η απαράδεκτη ενέργεια των ηγεσιών ΟΛΜΕ και ΔΟΕ να αποκλείσουν από τη συνάντηση με το Υπουργείο τόσο τους εκπροσώπους της Πρωτοβουλίας Αναπληρωτών όσο και την Ομοσπονδία Γονεών Αττικής.

21 04 EKPAIDEYT KINHTOP xoris titlous 9600Kbps 720p