Νέα δυναμική κινητοποίηση με αίτημα «Όχι απολύσεις - Δουλειά για όλους» (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Σε νέα δυναμική κινητοποίηση προχώρησαν το απόγευμα της Τρίτης 19 Απρίλη μονιμοι και αναπληρωτές εκπαιδευτικοί ενάντια στις διατάξεις που προτείνει το Υπουργείο για τους αναπληρωτές & τα νηπιαγωγεία που πραγματικά τσακίζει τις ζωές μας , οδηγώντας πολλού από εμάς την επόμενη χρονιά στην ανεργία! 

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν σωματεία, φορείς και  γονείς.Συμμετείχε και η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών.
Πραγματοποιήθηκε πορεία από τα Προπύλαια προς τη Βουλή και η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών σχημάτισε "αλυσίδα αγώνα" με σύνθημα ΌΧΙ ΑΠΟΛΎΣΕΙΣ - ΔΟΥΛΕΙΆ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ . 
Επίσης, αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων κατέθεσε στην προεδρεία  Βουλής  ψήφισμα, που απαιτούσε 1) την απόσυρση της διάταξης για τους αναπληρωτές, τα νηπιαγωγεία και τα τμήματα ένταξης καθώς και 2) να γίνουν μόνιμοι μαζικοί διορισμοί εδώ και τώρα.
Δεν αφήνουμε ούτε λεπτό να πάει χαμένο , συνεχίζουμε με την κινητοποίηση της Πέμπτης , 21/2 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο Υπουργείο Παιδείας ( υπάρχει 3ωρη στάση εργασίας από ΔΟΕ 11-2). 
Κλιμακώνουμε με την 48ωρη απεργία αν η κυβέρνηση τολμήσει να φέρει στη Βουλή το Ασφαλιστικό και το υπόλοιπο αντιλαικό πακέτο μέτρων. 

 

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ