Πύργος: Συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας 15/4

Συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα(15/04/2016) στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας στον Πύργο, ύστερα από κάλεσμα του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου, με αφορμή την τελευταία διάταξη του ΥΠΑΙΠΘ για την πρόσληψη αναπληρωτών για το έτος 2016-17.

Δεκάδες αναπληρωτές από όλο το νομό συγκεντρώθηκαν, ζητώντας να αποσυρθεί ΤΩΡΑ η πρόταση του Υπουργείου, και απαίτησαν ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ένα αίτημα σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ. Επίσης τονίστηκε ότι η διάταξη αυτή ανοίγει ακόμα περισσότερο το δρόμο σε επικείμενες απολύσεις εκπαιδευτικών.

Ο Προϊστάμενος ΠΕ Ηλείας κ. Ζεύλας …..απουσίαζε και έτσι τα αιτήματα των αναπληρωτών τοιχοκολλήθηκαν στην πόρτα του γραφείου του καθώς επίσης παραδόθηκαν και στον Προϊστάμενο Εκπαιδευτικών Θεμάτων.

Η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών-Ωρωμισθίων & Ελαστικά Εργαζόμενων στην Εκπαίδευση τόνισε ότι ο αγώνας δε σταματά εδώ αλλά συνεχίζεται μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας , μέχρι να ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ενώ κάλεσε σε σύσκεψη τους αναπληρωτές για την περαιτέρω οργάνωση και κλιμάκωση του αγώνα τους μέσα στις επόμενες μέρες.