Ολοι στο συλλαλητήριο την Τρίτη 26/4 στο Σύνταγμα

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΗ 7μ.μ. ΣΥΝΤΑΓΜΑ

 

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

 

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

 

Να σημάνει συναγερμός!

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ συνεχίζει ακάθεκτη την πιστή εφαρμογή του 3ου Μνημονίου!

Έρχεται βαρύ πλήγμα στο ασφαλιστικό που μας αγγίζει όλους! Για όλους τους εργαζόμενους νέους και παλιούς, στο Δημόσιο και στον Ιδιωτικό τομέα, εργαζόμενους με πολλά έτη ασφάλισης.

Το νέο ασφαλιστικό χτυπά κύρια τους εργαζόμενους που βρίσκονται στους σημερινούς άθλιους μισθούς των 586 και 511 ευρώ, τους εργαζόμενους που εργάζονται με όλες τις ελαστικές μορφές εργασίας, τους ανέργους! Είναι οι εργαζόμενοι που καταδικάζονται σήμερα στην ανέχεια και στο μέλλον σε μια σύνταξη επίδομα πτωχοκομείου για όσους την πάρουν και στην δουλειά ως τα βαθιά γεράματα.

Φέρνουν νέα άγρια φορολογία πάνω στην ήδη δυσβάσταχτη, με αύξηση των πιο ληστρικών φόρων όπως του ΦΠΑ που αφορά τη λαϊκή κατανάλωση και τον ανεβάζουν στο 24%! Την ίδια στιγμή φοροαπαλλάσσουν με τροπολογίες βιομήχανους, εφοπλιστές, μεγαλοεπιχειρηματίες.

Αναλογιστείτε συνάδελφοι, τι σημαίνουν όλα αυτά για εμάς!

Ταυτόχρονα , ετοιμάζουν χιλιάδες απολύσεις εκπαιδευτικών , θέλουν τα σχολεία να λειτουργήσουν με λιγότερους εκπαιδευτικούς! Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη !

Ζητάμε δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας. Δε θα επιτρέψουμε από φόβο να ζήσουμε στη φτώχεια, στη σύγχρονη σκλαβιά, στη ζωή χωρίς μέλλον για μας και τα παιδιά μας. Δεν παραιτούμαστε από τα δικαιώματά μας, τη ζωή μας, τον κόπο τον ιδρώτα και το αίμα μας.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΗ 7μ.μ. ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 6:15μ.μ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΚΑΝΙΓΓΟΣ